Glooiende parktuin

Deze karaktervolle ingenieurswoning in Genk werd gerenoveerd en verruimd met een minimalistische uitbouw bestaande uit wit pleisterwerk met zwarte metalen raamkaders & veel glas. In de leefkeuken waant men zich midden in het omliggende glooiende park en geeft aan 3 zijden toegang tot de omliggende terrassen op niveau. De vloeren in gegoten beton lopen naadloos van binnen naar buiten. Balustrades in glas en beukenhagen maken de overgang naar het lager gelegen tuindeel zeer naturel. De terrassen zijn ideaal om bij mooi weer te aperitieven en te eten, om de terrassen nog gezelliger te maken zijn deze aangekleed met potten van atelier vierkant.  De omliggende parktuin werd recent gerenoveerd met strakke blokhagen die de woning omarmen. Dit in contract met de glooiende geschoren massieven met mooie niet alledaagse heesters. Het zwembad, ligt verdoken achter het grote terras en vanuit de tuin verscholen achter een lage beukenhaag zodat het in alle discretie samensmelt met het park.